Ben je het zat om lang te wachten tot je pot koffie klaar is in de ochtend? Overweeg dan eens een Senseo apparaat. Daarmee zet je gemakkelijk en snel een kop koffie en kun je de dag goed beginnen. Je kunt ook in één keer twee koppen koffie tegelijk zetten. En een Senseo apparaat is helemaal niet zo duur. Al helemaal niet als je het apparaat aanschaft uit de aanbieding. Je vindt op deze website de Senseo aanbiedingen van dit moment. Zo kun je kijken waar de beste actie is of kun je bij jouw favoriete winkel je Senseo apparaat met korting kopen.

 

Cappuccino’s en latte macchiato’s zonder moeite

Behalve het klassieke Senseo apparaat, zijn er nog veel meer varianten. Als je geluk hebt, kun je met een Senseo apparaat in de actie ook een gratis melkopschuimer krijgen. Daarmee kun je een lekkere cappuccino zetten bijvoorbeeld. Je kunt koffies met melk nog gemakkelijker maken met het Senseo Latte Duo apparaat. Het apparaat zet direct een latte voor je. Deze luxere espresso apparaten zijn qua model iets vierkanter dan de Senseo Original. Kijk hier voor de huidige acties.

 

Als je een pot koffie wil kunnen zetten

Als je toch graag een pot koffie wil kunnen zetten, kun je kiezen voor de Senseo Switch. Die kan niet alleen een kop koffie of twee koppen tegelijk zetten, maar je kunt er ook een pot koffie mee klaarmaken. Zo kun je al je bezoek direct voorzien van koffie, zonder per twee koppen te werken. Wie weinig ruimte heeft is goed af met de Senseo UP. Dit is een compacter model Senseo apparaat. Welk Senseo apparaat ook bij jou en jouw situatie past, je vindt de acties van dit moment op deze site.