Merken

RIDI Leuchten GmbH


Duitse fabrikant van hoogwaardige verlichtingsarmaturen voor de utiliteit, retail en industrie . Zij zijn vertegenwoordigd in geheel Europa middels een gesloten netwerk van verkoopvestigingen en vertegenwoordigingen. Ridi beschikt over eigen ontwikkelingsafdelingen, laboratoria en testfaciliteiten. Zij ontwikkelen en produceren de meest efficiënte LED armaturen in eigen huis.



Regent Beleuchtungskörper AG


Zwitserse fabrikant van hoogwaardige en design verlichtingsarmaturen voor de utiliteit en retail, met vestigingen en vertegenwoordigingen binnen en buiten Europa. Regent beschikt over een eigen ontwikkelingsafdeling, laboratorium en testfaciliteiten voor o.a. LED-verlichting



Spectral


Fabrikant van speciale verlichtingsarmaturen voor binnen en buiten toepassing. Met veel aandacht voor techniek en design fabriceren zij - volgens uw specificaties - de meest denkbare lichtoplossingen in eigen huis. Gespecialiseerd in lichtobjecten en systemen voor grote ruimtes. Onderdeel van de Ridi-Groep,



li:fy


Decoratieve verlichtingsarmaturen voor het creëren van een huiselijke sfeer in o.a. zorginstellingen en kantoren, in recepties, restaurants/kantines, wachtkamers, spreekkamers en directiekantoren alsmede hotels . Standaard oplossingen voor woonkamers, badkamers, foyers, bars en restaurants. Groot assortiment in stoffen kap armaturen. Onderdeel van de Ridi-Groep.



EncapSulite International Ltd


Functionele, decoratieve en industriële lichtbuissystemen voor binnen en buiten. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in kleur- en lichtfilters (o.a. UV) voor fluorescentielampen. Made in UK.



We-ef Leuchten GmbH


Hoogwaardige en design buitenverlichting voor toepassingen in o.a. tuin en park, parkeerterreinen, openbare wegen, pleinen, etc… Eigen ontwikkelings- en designafdelingen, gespecialiseerd in Led-oplossingen. Duurzaamheid ten top.



ELPRO Lichttechnik GmbH


ELPRO Lichttechniek is een Duitse producent gespecialiseerd in aangepaste oplossingen voor  winkelconcepten en projectinrichtingen. Ze ontwikkelen hun eigen hoogrenderende spiegeloptieken en hebben een flexibele productie, met snelle levertijden, ook voor specials. Ze maken gebruik van hoogwaardige componenten LED en drivers.



Schuch GmbH


Gespecialiseerd  in industriële verlichting voor binnen en buitentoepassingen. Het programma omvat o.a. explosieveilige armaturen en schijnwerpers,  verlichting voor hoge of lage omgevingstemperatuur, hallenstralers,  industriële schijnwerpers en terreinverlichting. Uitvoeringen voor zowel LED als voor conventionele lichtbronnen.



Lumission


Fabrikant van LED in- en opbouwdownlighters met eigen ontwikkelingsafdeling. Nederlands ontwerp



RZB - Rudolf Zimmermann GmbH


Uitgebreid programma van binnen- en buitenverlichtingsarmaturen voor de utiliteit. Gespecialiseerd in o.a. wand- en plafondarmaturen met afschermingen in glas en kunststof. Biedt daarnaast een programma van decentrale en centrale noodverlichtingsarmaturen en systemen.