Grootste pendelarmatuur ter wereld

Etaloid partner Spectral (onderdeel van de RIDI-groep) levert grootste pendelarmatuur ter wereld. E.e.a. is bevestigd door het Guinness Book off Records.

Regent Lighting Selection

Etaloid is importeur van Regent, een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige, design verlichtingsarmaturen die breed toepasbaar zijn. In de ‘lighting Selection’ van Regent vindt u een overzicht van producten/oplossingen welke ook toegepast kunnen worden binnen uw project. Doe hier uw inspiratie op en neem contact met ons op om u verder te helpen.

Wiggle - Flexibiliteit bij je lichtontwerp!

Etaloid partner Regent Lighting brengt een verlichtingssysteem dat vrijwel geen grenzen kent en is af te stemmen op je eigen creatieve ideeën.

Energielijst 2017 - EIA

Wilt u investeren in energiezuinige en duurzame technieken en daarbij fiscaal voordeel behalen? Dan kan dat met de Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor verlichting komen de lichtoplossingen met LED techniek, zoals beschreven in de energielijst 2017, in aanmerking voor de investeringsaftrek. Download de Energielijst hier en kijk waaraan uw installatie moet voldoen. Natuurlijk staat het team van Etaloid voor u klaar voor een lichtadvies op maat.

Etaloid partner RIDI bekroond.

De Ridi Groep is één van de ondernemingen in Duitsland, die veel aandacht besteden aan onderzoek en ontwikkeling. Zij zijn daarvoor bekroond met het stempel ‘Innovatief door onderzoek’.

Andreasschool te Voorhout als 4e in top 15 meeste energiezuinige scholen

Vandaag ontving Etaloid de resultaten van het in opdracht van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gehouden onderzoek naar de top 15 energiezuinige scholen. De Andreasschool te Voorhout heeft daar een geweldige 4e plaats behaald, en is energie leverend!

Bethesda geboortekliniek te Basel.

Een project van Etaloid partner Regent Lighting. Het actuele lichtconcept 'Human Centric Lighting' (HCL) is hier optimaal geïntegreerd met toepassing van de fraaie, organisch vormgegeven, TORINO led armaturen.

Gedragscode lichtberekeningen

De NLA en NSVV hebben samen de ‘Gedragscode Lichtberekeningen' opgesteld. Deze code heeft als doel, vanuit de lichtmarkt, een waarborg te bieden aan onze klanten over representatieve lichtberekeningen. (H)erkenning, acceptatie en naleving van deze gedragscode zullen de klant de mogelijkheid bieden het “kaf van het koren te scheiden” en de juiste beslissingen te nemen.

Dime LED

Dime LED

12-10-2015

Met de Dime LED schrijft Regent lichtgeschiedenis. Het nieuwe optische systeem Dime LED met Square Optics levert een perfect horizontaal en verticaal lichtbeeld met één en dezelfde lichtbron.

Een lijnenspel met Led

Met de toepassing van Led als lichtbron ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden in de vormgeving van verlichtingsarmaturen. Spectral® heeft een drietal pendelarmaturen ontwikkeld met direct en indirect stralende lichtelementen in een gegolfde, een gebogen en een rechte uitvoering: resp. model Sinus, Bow en Plano. Afwijkende configuraties of kleurcombinaties behoren tot de mogelijkheden.

De KARO ledstraler levert vierkant de beste prestaties

Ridi toont met de introductie van de nieuwe “KARO” ledstralers dat ook hier de vormgeving kan afwijken van de traditionele ronde spots. Met 2 afmetingen, 3 bundelbreedtes en goede lichttechnische eigenschappen is deze ledstraler breed inzetbaar in o.a. winkels, tentoonstellingen en musea.