Close Menu

Lichtrenovatie is specialistenwerk

 

Lichtrenovatie

Investeren in betere energie-efficiënte vraagt om een zorgvuldige aanpak.

Wanneer een gebouw in 2023 niet voldoet aan de wettelijke eis van minimaal energielabel C, mag het niet meer gebruikt worden. Verlichting heeft een belangrijk aandeel in het energieverbruik. Lichtrenovatie is specialistenwerk. Etaloid is uw partner met kennis van verlichting en helpt u verstandig te investeren.

De energielabel C-verplichting voor kantoren gaat naar verwachting gelden vanaf 1 januari 2023.

Etaloid zet haar expertise graag in voor eigenaren en beheerders, om (renovatie) projecten efficiënt en beheerst te realiseren. Onze werkwijze heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Kennis en ontzorgen staat voorop. Met de verlichting van Etaloid zet u een belangrijke stap in het op tijd behalen van het benodigde energielabel.

Hoe maken wij panden energiezuiniger?

Etaloid toetst lichtontwerpen op alle eisen/normen, dus ook de normen voor energieverbruik. We gaan ook een stap verder, met gedetailleerde berekeningen van de Total Cost of Ownership (TCO) voor verschillende armaturen en opties. Wij doen het denkwerk, u profiteert van de laagste kosten en de meest duurzame investering.

Hoe maken wij panden comfortabel en gezonder?

Buiten de visuele taak voorziet licht ook in essentiële niet-visuele behoeften. Bij een lichtsysteem als Human Centric Lighting (HCL) staat de mens centraal.  HCL draagt zorg voor een prettige werkomgeving en bevorderd het welbevinden van medewerkers.  Dergelijke systemen bieden u de mogelijkheid  invulling te geven aan een healthy office. De ultieme uitdaging voor bestaand vastgoed. 

De juiste ondersteuning...

U heeft uw eigen eisen en wensen. Dat maakt uw project uniek en daar zoeken wij graag de juiste
verlichting bij. Etaloid geeft vooraf advies over het juiste product. Daarbij maken we ondersteunende lichtberekeningen volgens de gedragscode lichtberekeningen van de NSVV. Etaloid levert een compleet assortiment verlichtingsarmaturen van gerenommeerde West-Europese merken. Partnerships met deze fabrikanten waarborgen een hoge kwaliteitsstandaard en betrouwbaarheid.

...op het juiste moment

U wilt uw panden up-to-date, gebruiksklaar, maken als de nieuwe contracten getekend zijn. Dat vergt flexibele partners. Etaloid levert snel vanuit eigen magazijn en coördineert leveromvang en tijdstippen met een door u geselecteerde installateur. Wij dragen zorg voor een tijdige aan- en afvoer. Ook voor gebouwen in gebruik.

Verantwoorde werkwijze

Samen met haar kernleveranciers maakt Etaloid belangrijke stappen naar een circulaire economie. Wij creëren bij aflevering geen containers vol met verpakkingsmateriaal. En voeren in geval van renovatie uw oude armaturen op verantwoorde wijze af.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten of diensten, heeft u vragen, opmerkingen of wilt u informatie?
Wij horen graag van u.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

* Velden met een * zijn verplicht