Wanneer je een moderne woning hebt met een moderne inrichting is het goed om ook voor Moderne tuinmeubelen te kiezen. Het is de basis van het terras en de inrichting van de tuin. Strakke lijnen en mooie elementen maken het helemaal af. Door in de tuin voor de juiste verlichting te kiezen is het mogelijk om nog meer te genieten van de tuinmeubelen.

De juiste verlichting

Er zijn verschillende vormen van verlichting waarvoor iemand kan kiezen in de tuin. Het kan gaan om spotjes, een grote lamp, tuinverlichting (tussen de planten) en ook sfeerverlichting. Wanneer je buiten zit op het terras is het natuurlijk prettig om wat sfeerverlichting te hebben. Het zorgt ervoor dat je ontspannen kunt zitten. Bij een moderne tuin is het slim om ook accentverlichting te kiezen in de tuin zelf. Op die manier is het mogelijk om de strakke lijnen en het ontwerp nog meer tot zijn recht te laten komen.

Spotjes in de grond of onder het dak?

Wanneer er een mogelijkheid is om spotjes aan de buitenkant van de woning te plaatsen dan is dit een goed idee. Het licht straalt dan naar beneden en zal zorgen voor volop licht. Spotjes in de grond zorgen voor meer accenten in de tuin. Het is mooi om spotjes in het terras te plaatsen om het zo af te grenzen met de rest van de tuin. Door te spelen met kleuren wordt het helemaal mooi.

Sfeerverlichting

Door verschillende sfeerverlichting elementen op te nemen in de tuin is het mogelijk om het hele jaar door hiervan te genieten. Zorg dat ze goed bij het ontwerp van de tuin passen en op de juiste plek komen. Een Led strip aan het einde van de tuin bijvoorbeeld of een zachte verlichting in de tuin.